Startpagina
Sites
Resources
FAQ
Voorwaarden
Contact
   


  Door deel te nemen aan het Mr.Cash webmasterprogramma verklaar je akkoord te gaan met de onderstaande voorwaarden:
 1. Het werken met Mr.Cash is geheel kosteloos en vrijblijvend.
 2. Iedereen kan zich aanmelden, echter de minimale leeftijd is 18 jaar (tenzij we schriftelijk toestemming van je ouders hebben).
 3. Zorg bij de aanmelding dat je alle gegevens correct en volledig invult.
 4. Informatie die niet juist of onvolledig is resulteert in ongewenste situaties zoals bijvoorbeeld een late uitbetaling.
 5. Alle door jou verstrekte informatie zal door Mr.Cash strikt vertrouwelijk worden behandeld.
 6. Mr.Cash is wettelijk verplicht administratief vast te leggen aan wie zij uitbetalingen heeft verricht.
 7. De banners en galleries van Mr.Cash worden kosteloos ter beschikking gesteld.
 8. Wegens auteursrechtelijke bepalingen is het niet toegestaan om content van Mr.Cash te kopiëren en op eigen websites te plaatsten. Ook niet wanneer dit ten behoeve van Mr.Cash zelf is.
 9. Banners mogen uiteraard wel gebruikt worden, maar alleen voor promotie doeleinden van de sites van Mr.Cash. Het aanpassen van banners is verboden.
 10. Websites met illegale content (animal, rape, kinderporno of materiaal van soortgelijke inhoud) worden niet voor deelname geaccepteerd. Wanneer Mr.Cash klachten of meldingen ontvangt van genoemde praktijken zullen er onmiddelijk en zonder voorafgaande waarschuwingen passende maatregelen genomen worden.
 11. Content die gebruikt wordt op de door Mr.Cash geregistreerde domeinen zijn in licentie genomen bij gerenomeerde bedrijven. Deze bedrijven voldoen aan de wettelijke eisen zoals die gesteld worden aan contentleveranciers. Mr.Cash garandeert daarom dat alle content voldoet aan de wettelijke normen.
 12. Mr.Cash kan niet aansprakelijk worden gesteld voor storingen of andere technische problemen.
 13. Het promoten van de Mr.Cash-sites en/of galleries met spamming via e-mail, nieuwsgroepen, MSN, ICQ, of websites met illegale of bedrieglijke content is niet toegestaan en zal leiden tot onmiddellijke beëindiging van deelname, zonder recht op uitbetaling.
 14. Mr.Cash behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen deelnemers te weigeren of deelname te beëindigen.
 

neukhoer.nl

ultracams.nl

tienerteef.nl

zuigenslet.nl

spuithoer.nl

pijpmachine.nl


© 2011 Mr.Cash B.V.